Conèixer i experimentar a fer cervesa

La cervesa centrarà la propera activitat de l’agenda gastronòmica d’El Kubb de Sesoliveres. Amb la voluntat de difondre el seu gust per la beguda, hem organitzat un sopar amb plats cuinats amb cervesa i tasts dels principals estils, entre els quals una selecció del tipus ALE i alguna Lager, tant d’Europa com catalanes.

A més d’assaborir la cervesa, la vetllada permetrà conèixer més a fons la seva història i evolució a través d’una taula rodona. Qui ho vulgui, podrà també aprendre a fer-ne a casa de manera artesanal gràcies a un breu taller visual que mostrarà el procés.

 

 

Dia: 11 d’octubre

Hora: 21h.

Preu: 25 euros

Lloc: El Kubb de Sesoliveres

Informació i reserves: info@grupjardi.com i al 93 804 91 64

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *