LletresKubb: literatura eròtica

Lletres Kubb

Aquest divendres 4 de Maig encetem una interessant proposta on combinem la literatura i la gastronomía. En aquesta ocasió hem triat com a punt de partida la literatura eròtica, l’ amor i els sentiments amb l’ objectiu de passar una bona estona i conèixer molt de prop 4 autors catalans que han publicat sobre l’ amor i l’ erotisme.

Compartirem vetllada amb la Roser Amills autora de Morbo, 1001 fantasies eròtiques, Sonsoles Fuentes autora d’ Inteligència sexual, Mònica Garcia, que ha escrit El protocolo del amor i Victor Amela, autor entre d’ altres del llibre Tots els meus secrets o gairebé.

Amb ells passarem una bona estona i soparem plegats descobrint noves sensacions.

No us ho perdeu.

Hora: 20,30 h

Mojito de benvinguda i Sopar tertúlia: 35€ (copes apart)

Per reserves: 93 804 91 64 o info@grupjardi.com places limitades

2 comentaris a “LletresKubb: literatura eròtica

  1. D’aquests llocs web d’informació! Gràcies gran! Gràcies per una bona estona visitant el seu lloc web. És realment un plaer la comprensió d’un lloc web com aquesta ple d’informació agradable. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *