CineKubb: Dieta Mediterrània

Fa calor, núvols, sol, tormentes d’estiu, parkings lliures, cartells de tancat per vacances, nits de festa major, amors apassionats, dies amb la família, viatges a destins llunyans, sorra, música als carrers, segones rebaixes, turistes extrangers a les platges, cervesetes fresques i paella al xiringuito, fotografies d’un estiu feliç… sensacions, impressions d’una època de l’any que sempre es recorda com especial…

Mediterrani és estiu, sopars a la fresca, cinema… i cita amb el cinekubb a Sesoliveres.

Per reviure aquestes nits màgiques us hem preparat per dimecres 17 d’agost de 2011 una trobada especial, un sopar de la mediterrània, amb tots els àpats que formen part de la nostra gastronomia quotidiana, de la nostra vida, de la nostra cultura, la dieta mediterrània…i una pel·lícula que farà les delícies dels assistents.

Us hem preparat un film del català Joaquim Oristrell, Dieta Mediterránea, protagonitzat per Olivia Molina, Alfonso Bessave i Paco León.
A més tindrem la presència d’André Bonnaure, un dels xefs que podem veure al film i un dels noms més importants de l’alta gastronomia.

I no oblidem al Kristian Lutaud el nostre assesor gastronòmic, el nostre amic, encarregat de preparar-vos un sopar mediterrani amb molt encant.

Us hi esperem a partir de les 20,30 h al Kubb de Sesoliveres previa reserva al 93 804 91 64

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *