Voleu una experiència forta? El Sopar dels Sentits

Els amants de la gastronomia i les experiències vitals fortes teniu una cita ineludible amb  ‘El sopar dels Sentits’. Cuinat a foc lent, amb imaginació, creativitat i sensibilitat, es tracta d’un esdeveniment artístic, científic, gastronòmic i sensorial d’alta qualitat que ha estat aclamat pels millors especialistes mundials i transcendeix els coneguts ‘sopars a cegues’ amb una bateria d’estímuls excepcionals i inoblidables.

Manel Pla, el nostre sumiller i gastrònom, organitza l’acte de bracet de Casitodoslosentidos, l’empresa creadora d’aquesta original iniciativa de la qual ja n’ha ofert més de 420 representacions arreu del món convidant a viure l’experiment multisensorial al voltant de 30.000 comensals. Cada convocatòria és única i irrepetible, ja que s’adequa especialment per a l’ocasió, però totes consten d’uns ingredients comuns que mariden cuina i sentits amb un sol objectiu final: emocionar.

En l’acte també tindrà lloc la presentació de la nova edició del curs “La gestión del nuevo talento sensorial” organitzat per la Sociedad Española de Ciencias Sensoriales (SECS) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que es farà mitja hora abans de l’inici de l’àpat.

‘El sopar dels Sentits’ es durà a terme el proper divendres 30 de novembre, a les 21:00 hores, a El Kubb, a Sesoliveres. El sopar té un preu de 95 euros per persona i les places són limitades. Més informació i reserves al 93 804 91 64 o info@grupjardi.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *