Diada a Sesoliveres

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la nit del 10 de setembre Grup Jardí us oferim un sopar especial de cuina catalana del 1714 a El Kubb de Sesoliveres. Un festí pels sentits i els sentiments patriòtics que es clourà amb la projecció de la pel·lícula ‘Salvador’, dirigida per Manuel Huerga i protagonitzada per Daniel Brühl, que narra els fets que van portar a l’execució del jove anarquista Salvador Puig Antich el 1974.

Els comensals podran degustar plats de receptes recuperades com ara sopes daurades, pomada, brou de cigrons, pressegat, menjar blanc de carbassa, salmó en pa, tonyina en cassola, gerret amb salsa d’oruga i costellam al forn amb salsa de l´emperador. Pel que fa a les postres, la carta compta amb flaó, torró d’avellanes i resoles de formatge i ous.

El sopar s’amenitzarà amb vins catalans elaborats amb varietats de raïm també recuperades, entre les quals L’Improvització de n’Enric (xarel·lo), L’ovella negra de Mas Candí (garnatxa blanca), Pardas Rosat (sumoll), Daurona d’en Heretat Mont Rubi (sumoll), Vincle de Mas Candí (mandó-mònica) i Garnatxa especial de Rotllan Torra (garnatxa negre). A més a més, es degorjarà un espumós rosat de Método rural de Alta Alella.

El sopar se celebrarà a les 9 del vespre i té un preu de 25 euros. Per a més informació i reserves contacteu a l’adreça electrònica info@grupjardi.com o al telèfon 93 804 91 64.