Brunch financer de Grup Carles

Finançament. Aquest és l’aspecte que preocupa a la majoria d’empreses emprendores.

Grup Carles, empresa igualadina amb més de 40 anys d’experiència assessorant empreses, ha organitzat un brunch per a presentar diferents solucions de finançament que s’adapten als temps actuals i que estan funcionant satisfactòriament.

L’acte ha comptat amb dos ponents de pes com David Sola Varela, directiu de l’Institut Català de Finances i Joaquim Silvestre, directiu d’Avalis.

Un cop acabades les ponències, i arribat a les 12h del migdia, ha tingut lloc el mencionat brunch, un buffet a peu dret perquè els participants puguessin compartir experiències.

 

Voleu una experiència forta? El Sopar dels Sentits

Els amants de la gastronomia i les experiències vitals fortes teniu una cita ineludible amb  ‘El sopar dels Sentits’. Cuinat a foc lent, amb imaginació, creativitat i sensibilitat, es tracta d’un esdeveniment artístic, científic, gastronòmic i sensorial d’alta qualitat que ha estat aclamat pels millors especialistes mundials i transcendeix els coneguts ‘sopars a cegues’ amb una bateria d’estímuls excepcionals i inoblidables.

Manel Pla, el nostre sumiller i gastrònom, organitza l’acte de bracet de Casitodoslosentidos, l’empresa creadora d’aquesta original iniciativa de la qual ja n’ha ofert més de 420 representacions arreu del món convidant a viure l’experiment multisensorial al voltant de 30.000 comensals. Cada convocatòria és única i irrepetible, ja que s’adequa especialment per a l’ocasió, però totes consten d’uns ingredients comuns que mariden cuina i sentits amb un sol objectiu final: emocionar.

En l’acte també tindrà lloc la presentació de la nova edició del curs “La gestión del nuevo talento sensorial” organitzat per la Sociedad Española de Ciencias Sensoriales (SECS) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que es farà mitja hora abans de l’inici de l’àpat.

‘El sopar dels Sentits’ es durà a terme el proper divendres 30 de novembre, a les 21:00 hores, a El Kubb, a Sesoliveres. El sopar té un preu de 95 euros per persona i les places són limitades. Més informació i reserves al 93 804 91 64 o info@grupjardi.com.

Al Rec.06 amb Deliris

Els projectes no tenen límits, i com més difícil sigui el repte més ens agrada. En aquesta ocasió rehabilitem un espai en una adoberia abandonada al barri del Rec d’Igualada.

En el marc del Rec.0, un esdeveniment de pop-up stores de primeres marques que dura 3 dies, muntem un espai de gastronomia perquè els 45.000 visitants del Rec tinguin un espai on fer una pausa entre les atrafegades compres i, perquè no, fer-los somniar una estona.

Recreem una tradicional bakery, amb els seus pastissos de conte, xocolates en infinits formats, cupcakes de mil colors, pizzes en miniatura, caldos calents per veure tot passejant, assortit de exquisits tes, i cafès amb la nata al seu punt. Tot un deliri pels sentits.

Us deixem imatges de l’abans i el després.