Es celebra la Nit de la professió, amb 150 professionals sanitaris de l’Anoia

El passat divendres 26 d’octubre vam acollir a Sesoliveres la 5a edició de la Nit de la Professió, la qual va reunir més de 150 professionals de l’àmbit de la salut de l’Anoia.

Es tracta d’un acte de benvinguda, de reconeixement i de trobada al conjunt dels professionals de la salut de l’Anoia organitzat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears a l’Anoia, la delegació a l’Anoia del Col·legi de Metges, la delegació a l’Anoia del Col·legi d’Infermeres i Infermers, la delegació a l’Anoia del Col·legi de Farmacèutics i enguany compta també amb el grup d’interès de l’Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

En el decurs del sopar es va fer un reconeixement als companys que ja han deixat l’exercici actiu de la professió i es va donar la benvinguda a aquells que inicien la seva formació especialitzada a la nostra comarca, així com es va lliurar una beca formativa.

Acollim a #evax #byebyeolor a El Kubb

Aquest dilluns hem pogut gaudir de la presència de l’actriu Ana Fernández de la mà d’Evax, en el trascurs d’un esdeveniment de la marca.

La jornada ha estat un vol en globus a primera hora del matí i un esmorzar distès amb blogers de renom per a compartir experiències. Les convidades van ser Rebeca de A trendy life, María de Stellawnatstodie, Silvia de Bartabac, Elena de Style in Madrid y Margarida y Casia de Style it Up Lisboa.

Us deixem algunes imatges de la jornada.

250 metges i infermeres es reuneixen a Grup Jardí

Els passat 18 d’octubre va tenir lloc la XXI Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i la XIV Jornada d’infermeria de Cirurgia organitzades pel Consorci Sociosanitari de l’Anoia i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i la Societat Catalana de Cirurgia. Les jornades, realitzades a Igualada, són un dels certàmens de referència del sector i van comptar amb més de 250 metges i infermeres d’arreu de Catalunya.

Grup Jardí vam tenir el plaer d’acollir tots els professionals en un sopar de cloenda el dijous a la nit, així com servir el catering de les jornades al llarg del dia als diferents espais de conferències ubicats arreu d’Igualada.

 

Intercanvi de joves Rotary Club

Aquest 4 d’octubre hem acollit un sopar d’intercanvi de joves de Rotary Club. Barreja de cultures, idiomes i persones amb molta empenta. Va ser tot un plaer!