Sopar de Festa Major a Sesoliveres

A Grup Jardí ens agrada celebrar-ho tot! Per això, el dijous 23 d’agost, coincidint amb la Festa Major d’Igualada, hem preparat una nit especial on no hi faltarà de res:

· tast de vins de l’Anoia, de la mà del nostre sumiller Manel Pla

· sopar amb productes de la terra

· ball a la fresca amb música en directe a càrrec del Santi Méndez i la Maria Colom

· FC Barcelona – Real Madrid amb pantalla de cinema a la sala d’El Kubb

 

Ja pots reservar la teva plaça al 93 804 91 64 o enviant un mail a info@grupjardi.com

Aquest any, després del pregó, cap a Sesoliveres!

 

Dia: dijous 23 d’agost de 2012  |  Hora: 21h  |  Preu: 25 euros

 

 

Taller de joies al Kubb

El passat 18 de juliol el Kubb es va omplir de mils de peces de colors, tanques, cordills i cintes. De la mà de Toc’s d’Art, es va impartir un curs de joies perquè les 40 assistents puguéssin deixar sortir la seva creativitat i marxar enjoiades amb les seves pròpies creacions.

Després del taller, amb la fresca de Sesoliveres, vam poder gaudir plegats d’una joia de sopar que reproduia les formes, colors i textures dels materials que havíem estat utilitzant en el taller. Artesaria, crecaió i gastronomia, una combinació que va captibar als assistents a l’espera de la següent edició.

Us mantindrem informats!

Els esmorzars de la UEA i Pedro Nueno a El Kubb de Sesoliveres

ELS ESMORZARS DE LA UEA AL KUBB DE SESOLIVERES

El Kubb de Sesoliveres ha acollit una nova activitat organitzada per la Unió Empresarial de l’ Anoia. Sota el títol La Iniciativa a la empresa, el cicle Els esmorzars de la UEA, ha comptat en aquesta ocasió amb la presència de Pedro Nueno, professor de la Càtedra d’ Iniciativa Empresarial de la IESE i president executiu de la Xina- Europe International Bussines School (CEIBS) de Xangai.

En l’ acte han participat també  Guillermo Padrisa Subdirector General de la Mutua General de Catalunya patrocinadora de la xerrada i el President de la UEA Ramon Felip.

Una seixantena de persones vinculades molt directament amb el món de la empresa han escoltat la ponencia del profesor Nueno, que ha finalitzat amb un coffe break a l’ exterior del Kubb de Sesoliveres.