Fantasies al Kubb

El passat divendres 11 de maig, tot l’ equip de Grup Jardí estàvem impacients,
estrenàvem agenda i tot havia de sortir perfecte,nosaltres som així.
Amb una decoració molt literària, gràcies a la professionalitat de l’Elena i el Ramon de FlorAlba, el Kubb va lluir esplèndid, envoltat d’ una màgia especial amb llum d’ espelmes i aroma d’ incens, el de sàndal que diuen és el més sensual.
Els protagonistes de la nit literària van arribar puntals: primer la Sonsoles Fuentes i la Mònica Garcia, autores dels llibres Inteligència sexual i El protocolo del amor; desprès el Victor Amela i la Roser Amills, pares dels llibres: Tots els meus sectrets o gairebé. 99 maneres de veure el món com Victor Amela i Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la historia.
Amb una ambientació molt acollidora e íntima, els nostres convidats estaven asseguts comodament al sofà, l’ acte va arrencar amb les presentacions de tots quatre i de seguida es va establir un feed‐back entre convidats i públic, una trentena, que de seguida van escalfar motors i van preguntar als escriptors sobre diferents temes: la parella, els orgasmes femenins, el sentiments… tot amb les notes de humor i la fina ironia d’ en Victor Amela que va fer passar una bona estona al públic assistent que fins i tot va participar en un divertit joc sobre el món de les fantasies sexuals.
Després de la tertulia va arribar el sopar, una inspiració també literària sobre les
receptes del llibre Afrodita d’ Isabel Allende amb plats amb clares al∙lusions al món de
l’erotisme. Durant el sopar, els assistents van tenir el privilegi de continuar la tertulia
amb la Roser, la Mònica, la Sonsóles i el Victor que van mostrar‐se molt propers i
encants de compartir sopar amb tothom.
Per la Mònica Garcia va ser un dia especial, va fer aniversari al Kubb de Sesoliveres i a
ben segur el recordarà de forma especial.
Tot un èxit que va comptar també amb la especial col∙laboració de l’escriptora
igualadina Anna Pujabet que va obrir l’ acte literari.
Continuarem amb més propostes literàries, però aquest divendres 11 de maig, la
proposta és musical, MusicKubb us proposa fer un viatge al cor d’ Argentina i Uruguay
amb una especial Nit de Tangos, amb música en directe, ballarins i un espectacular
“asado en cruz”que farà les delicies dels assistents.
Si voleu reservar truqueu‐nos al 93 804 91 64 o info@grupjardi.com

Propostes interessants!!

…i ENCARA TENIM MÉS PROPOSTES INTERESSANTS!!!

 ESPORTKUBB

Si ets aficionat a la Formula 1 vine al Kubb i gaudeix de la carrera en gran pantalla i so real  mentre fem el vermut o un muntem un brunch.

Per tots els aficionats a la velocitaaaaat….Us informarem puntualment!!

 

 

  ESCENICKUBB

Ara els amants de les arts escèniques en petit format podeu gaudir els diumenges a la tarda d’ un espectacle íntim, acollidor e intens al KUBB amb la nostra proposta: una fantàstica combinació de teatre i soparet de tarda en un espai únic i ben aprop dels actors que ens faran viure mil i una històries.

Si us agraden les històries divertides, riure i passar una vetllada divertida amb un bon planter d’actors i còmics, us proposem un sopar per “petar-se de riure” amb bones actuacions.

Molt aviat!!

 

 

Conèixer el món del vi: cicle tastKubb

Tastkubb

Us presentem una innovadora forma de conèixer el món del vi.

Cada mes tindrem la oportunitat d’apropar-nos a un celler del nostre país a través dels seus vins.

Un sopar-maridatge on podreu tastar les darreres novetats en vins del nostre país.

CineKubb: Chocolat

Divendres 18 de maig | Cinekubb

Torna un clàssic del Kubb, cineKubb us ofereix gaudir d’ un bon sopar i una bona pel·lícula. En aquesta ocasió hem triat “Chocolat” protagonitzada per Johnny Deep i Juliette Binoche.

Una història fantàstica on es combinen de forma màgica els sentiments i la gastronomia.Veniu a experimentar les infinites sensacions que  provoca el món de la xocolata…ummm!!

Sopar: 20,30 h

Projecció: 22 h

Preu: 30€ (copes apart)

Per reserves: 93 804 91 64 o info@grupjardi.com places limitades

MusicKubb: Tango en directe

Divendres 11 de maig | MusicKubb

Tota la màgia del Tango en directe amb piano, veus i ball, mentre gaudim d’un bon “asado en cruz”.

Amb Ramon Enrich al piano, Llorenç Tussal veu i uns magnifics ballarins, la Trini i el Giovanni que ens transportaran als millors clàssics des de Carlos Gardel, Cacho Castaña o Adriana Varela.

Hora: 20,30 h

Espectacle i espectacular “asado”: 3o€ (copes apart)

LletresKubb: literatura eròtica

Lletres Kubb

Aquest divendres 4 de Maig encetem una interessant proposta on combinem la literatura i la gastronomía. En aquesta ocasió hem triat com a punt de partida la literatura eròtica, l’ amor i els sentiments amb l’ objectiu de passar una bona estona i conèixer molt de prop 4 autors catalans que han publicat sobre l’ amor i l’ erotisme.

Compartirem vetllada amb la Roser Amills autora de Morbo, 1001 fantasies eròtiques, Sonsoles Fuentes autora d’ Inteligència sexual, Mònica Garcia, que ha escrit El protocolo del amor i Victor Amela, autor entre d’ altres del llibre Tots els meus secrets o gairebé.

Amb ells passarem una bona estona i soparem plegats descobrint noves sensacions.

No us ho perdeu.

Hora: 20,30 h

Mojito de benvinguda i Sopar tertúlia: 35€ (copes apart)

Per reserves: 93 804 91 64 o info@grupjardi.com places limitades

CineKubb: Como agua para chocolate

Fa uns dies el Kubb de Sesoliveres es va convertir com per art de màgia i de mans amb sensibilitat i professionalitat, en un espai mexicà. Es va inaugurar el cicle Cinekubb una trobada gastronòmica i cinematogràfica on es van fusionar a la perfecció els ingredients i les connotacions màgiques de la pel·lícula mexicana “Como agua para chocolate”.

Els assistents, van gaudir d’un sopar a la fresca on no faltava de res: mole, nachos, frijoles i el plat que la protagonista de la pel·lícula transforma en un element que emana sentiments…

La sala, ambientada com un chill out mexicà va acollir als assistents per veure aquest film ple de connotacions gastronòmiques i on la cuina juga un paper molt important…

Imagina… és possible

La imaginació és una de les poques coses que ens permet lliurement viatjar, fer tot allò que a vegades i per moltes cirscumstàncies ens es imposible de dur a terme a la vida real.
Per això existeixen els somnis i a vegades és fan realitat…
I és que imaginar ambients diferents, colors i decoració ara és possible gràcies al nou espai de Sesoliveres, el Kubb, que ens obre les seves portes  per fer el que tu vulguis… tot allò que et passi pel cap.
Vols un sopar temàtic i cinema? O muntar una aniversari sorpresa que sigui molt especial?
Has pensat quedar amb els amics per sopar i després veure el Barça mentre prens unes copes?
El Kubb va nèixer amb l’ objectiu de crèixer com un espai exclusiu al servei dels clients i amics que volen un lloc íntim, acollidor i lliure de decoracions que signifiquin un obstacle o una molèstia. El seu espai lluminós amb una terrassa chill out exterior, permet acollir tot tipus de celebracions i events. Des de jornades de treball, presentacions, conferencies, assemblees, dinars privats de clients, rodes de premsa, vídeo-conferències, festes d’aniversari, casaments íntims, concerts, presentacions literaries, exposicions, sopars de Nadal…imagina’t moltes més coses per fer la teva celebració com més t’agradi.
A més a més, el Kubb està preparat amb un fantàstic equipament, wifi, pantalla panoràmica de 161” per fer projeccions simultànies, projectors 3D, pissarra tàctil digital, TV, sonorització interior i exterior, rac de premsa i moderna il·luminació…
Vine a veure el Kubb i posa en marxa la teva imaginació!
Ens trobaràs a la finca Sesoliveres ,
Cami Ral 4-10 Urb. St Jaume Sesoliveres d’ Igualada.
Tel 93 084 91 64.

 

Portes obertes per a nuvis

Nuvis i amics: aviat arriben les Jornades de Portes Obertes a les finques Sesoliveres a Igualada i a Heretat Sabartes a Banyeres del Penedès.

Unes jornades on obrim de bat a bat les nostres portes per ensenyar-vos tot el que preparem per a vosaltres, pel dia més especial de les vostres vides.

Podreu tastar aperitius, veure tot el muntatge d’un casament en directe, detallets, curiositats i conèixer a tot l’ equip que us acompanya des del primer dia en aquesta apassionant aventura
del casament.

Tindrem també un equip de professionals que us oferiran els seus serveis en totes aquelles coses que són necessaries per muntar un esdeveniment d’aquestes característiques:
fotògrafs, centres de flors, minutes, els vestits dels nuvis, el viatge… i moltes sorpreses que us tenim reservades que no desvetllarem fins que arribi el dia.

Si voleu venir estarem encantats amb la vostra presència!!

Dissabte 5 de novembre a Heretat Sabartés
Diumenge 6 de novembre a Sesoliveres