Cap d’Any a Sesoliveres

Vine a celebrar el Cap d’Any amb nosaltres.

Per acabar aquest any 2017 us proposem una festa amb sopar, ressopó de mitjanit, cotilló, ball amb l’orquestra KOKTEL, barra lliure i música fins a la matinada…

Cap d'any 2017

El dia 31 de desembre a les 21 h us esperem a Sesoliveres per donar la benvinguda a l’any 2018 com es mereix.

I per als més menuts… tenim un menú infantil, perquè ells també puguin gaudir de la festa i donar una bonica benvinguda a l’any nou.

Feu la vostra reserva al telèfon 938049164 o al mail: info@grupjardi.com

Cap d’any a Sesoliveres

 

Vine a celebrar el cap d’any com es mereix. Per tancar aquest 2014 et proposem una nit amb sopar, ressopó de mitjanit, cotilló, barra lliure i festa fins a la matinada!

I per animar la festa, comptarem amb la presència d’actors, que faran la presentació de la gala i ens faran riure al llarg de tota la nit amb els seus gags, interpretacions de peces musicals i intervencions entre el públic.

A més a més, com sempre, els més menuts de la casa també hi són benvinguts. Tenim un menú especial per a ells i a l’espai El Kubb hi trobaran monitors, jocs, pel.lícula i coixins!

 

Dia: 31 de desembre a les 21:30h
Lloc: Sesoliveres
Informació i reserves: 93 804 91 64 / info@grupjardi.com

El Kubb de Sesoliveres

El Kubb de Sesoliveres

MENÚ:

Aperitiu a la taula:
Cebiche de pop i musclos
Salmó ibèric amb poma de i llima
Capuccino de ceps
Cruixents d’arròs inflat de gustos
Escopinyes amb gintònic
Terrina de foia i avellanes amb Pedro Ximenez
Neules cruixents d’Idiazabal

Primer plat:
Rap amb gamba vermella” marinera”amb el seu suc i patata trufada

Segon plat:
Cabrit lletó rostit suaument, mini verduretes al caliu i terra de ceps

Postres:
Bufet de postres especial

Cava Alysia
Vi blanc Alta Alella Pansa Blanca D.O. Alella
Vi negre Microscopi D.O. PenedèS
Cava Sumarroca Gran Brut D.O. Cava

Ressopó a mitja nit

Preu: 85 euros

 

Bufet de postres

Bufet de postres

MENÚ INFANTIL: Plat combinat
Macarrons a la bolonyesa
Escalopa de pollastre
Calamars a la romana
Croquetes de la iaia
Patates fregides
Gelat amb sorpresa

Bossa de xuxes
Cotilló
Aigua i refrescs

Preu: 30 euros

 

La cara solidaria de Cap d’any
El vi negre Microscopi D.O. Penedès, es tracta d’un vi solidari, els beneficis del qual aniran destinats a l’adquisició d’un microscopi per a l’Institut Oncològic de l’Hospital Univesitari Vall d’Hebrón.

Conèixer i experimentar a fer cervesa

La cervesa centrarà la propera activitat de l’agenda gastronòmica d’El Kubb de Sesoliveres. Amb la voluntat de difondre el seu gust per la beguda, hem organitzat un sopar amb plats cuinats amb cervesa i tasts dels principals estils, entre els quals una selecció del tipus ALE i alguna Lager, tant d’Europa com catalanes.

A més d’assaborir la cervesa, la vetllada permetrà conèixer més a fons la seva història i evolució a través d’una taula rodona. Qui ho vulgui, podrà també aprendre a fer-ne a casa de manera artesanal gràcies a un breu taller visual que mostrarà el procés.

 

 

Dia: 11 d’octubre

Hora: 21h.

Preu: 25 euros

Lloc: El Kubb de Sesoliveres

Informació i reserves: info@grupjardi.com i al 93 804 91 64

Diada a Sesoliveres

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la nit del 10 de setembre Grup Jardí us oferim un sopar especial de cuina catalana del 1714 a El Kubb de Sesoliveres. Un festí pels sentits i els sentiments patriòtics que es clourà amb la projecció de la pel·lícula ‘Salvador’, dirigida per Manuel Huerga i protagonitzada per Daniel Brühl, que narra els fets que van portar a l’execució del jove anarquista Salvador Puig Antich el 1974.

Els comensals podran degustar plats de receptes recuperades com ara sopes daurades, pomada, brou de cigrons, pressegat, menjar blanc de carbassa, salmó en pa, tonyina en cassola, gerret amb salsa d’oruga i costellam al forn amb salsa de l´emperador. Pel que fa a les postres, la carta compta amb flaó, torró d’avellanes i resoles de formatge i ous.

El sopar s’amenitzarà amb vins catalans elaborats amb varietats de raïm també recuperades, entre les quals L’Improvització de n’Enric (xarel·lo), L’ovella negra de Mas Candí (garnatxa blanca), Pardas Rosat (sumoll), Daurona d’en Heretat Mont Rubi (sumoll), Vincle de Mas Candí (mandó-mònica) i Garnatxa especial de Rotllan Torra (garnatxa negre). A més a més, es degorjarà un espumós rosat de Método rural de Alta Alella.

El sopar se celebrarà a les 9 del vespre i té un preu de 25 euros. Per a més informació i reserves contacteu a l’adreça electrònica info@grupjardi.com o al telèfon 93 804 91 64.

 

Seminari “Competitivitat i internacionalització” amb Jaume Llopis

L’empresa igualadina Grup Carles, amb seus a Barcelona, Capellades, Reus i Vic, organitza el seminari “Competitivitat i internacionalització” a càrrec del formador Jaume Llopis.

Dins del programa formatiu es parlarà sobre la direcció d’empreses en temps de crisi, estratègies per a ser competitius en temps de crisi i línies pràctiques per a la internacionalització.

El taller tindrà lloc el proper 13 de juny a El Kubb de Sesoliveres, s’iniciarà a les 9h del matí, amb una pausa-cafè a les 11h, i amb un dinar-networking de 13:45 a 15:45h.

Per a més informació podeu descarregar-vos el programa del seminari en PDF:  Seminari “Competitivitat i internacionalització” Grup Carles

Inscripcions online: feu clic aquí

 

“És molt fort, s’ha de viure” així és el Sopar dels Sentits

‘El sopar dels Sentits’ que va tenir lloc el passat divendres 30 de novembre, va sorprendre gratament la vintena de comensals que van participar-hi ja que, més enllà d’una gastronomia excel·lent, van poder gaudir d’una experiència multisensorial única. La proposta, envoltada en tot moment de misteri i encant, va convertir-se en un esdeveniment artístic i científic d’alta qualitat on la imaginació, la creativitat i la sensibilitat de l’empresa organitzadora, Casitodoslosentidos, va sacsejar profundament cadascun dels assistents.

La vetllada va començar amb la degustació d’una copa de cava amb la resta de comensals al vestíbul de l’espai El Kubb, a Sesoliveres. A continuació, un a un van anar accedint a la sala del restaurant de manera individual i amb els ulls tapats per, durant dues hores i mitja, i mentre sopaven, percebre al màxim l’experiència de descobrir-se a si mateixos. L’àpat, però, transcendia els tradicionals ‘sopars a cegues’ amb una bateria d’estímuls excepcionals i inoblidables que van fer sentir als assistents sensacions indescriptibles.

“És molt fort, s’ha de viure”. Aquesta va ser la frase més repetida en acabar el sopar, una proposta que Casitodoslosentidos ja ha ofert en més de 420 ocasions arreu del món fent aparèixer imatges en algunes zones del cervell que habitualment estan adormides, presentant una realitat estremidora i, en definitiva, regalant una experiència de gran intensitat.

Prèviament, es va presentar la nova edició de “La gestión del nuevo talento sensorial”, el primer curs a nivell europeu en l’àmbit de les ciències sensorials. L’organitzen la Sociedad Española de Ciencias Sensoriales (SECS) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Jaume Estruch, coordinador del curs, va explicar que a dia d’avui comprem molts dels productes fent servir un perfil sensorial quan, paradoxalment, estem maleducats en aquest aspecte. Així, va fer observar els assistents que sovint “els arbres no ens deixen veure el bosc”, és a dir, que ens deixem endur per primeres percepcions i no utilitzem tots els sentits, sinó que fem prevaldre la vista per damunt dels altres i només ens arribem a creure allò que realment veiem amb els nostres ulls.

Brunch financer de Grup Carles

Finançament. Aquest és l’aspecte que preocupa a la majoria d’empreses emprendores.

Grup Carles, empresa igualadina amb més de 40 anys d’experiència assessorant empreses, ha organitzat un brunch per a presentar diferents solucions de finançament que s’adapten als temps actuals i que estan funcionant satisfactòriament.

L’acte ha comptat amb dos ponents de pes com David Sola Varela, directiu de l’Institut Català de Finances i Joaquim Silvestre, directiu d’Avalis.

Un cop acabades les ponències, i arribat a les 12h del migdia, ha tingut lloc el mencionat brunch, un buffet a peu dret perquè els participants puguessin compartir experiències.